Kitzeep Kant en Klaar

Kitzeep heeft al ruim 40 jaar ervaring in het aanbrengen van kitvoegen en afdichtingstechniek. Door onze ruime ervaring hebben wij sinds kort een uniek product ontwikkeld en op de markt gebracht onder de naam Kitzeep Kant & Klaar. Kitzeep heeft diverse onderzoeken gedaan naar de samenstelling en werking van verschillende kitzeep. Zo hebben we een nieuwe unieke kitzeep ontwikkeld ook wel genoemd kitafgladmiddel of kitafgladzeep. Deze specifieke kitzeep is bedoeld voor het afstrijken of afmessen van alle soorten kitvoegen zoals siliconen, pu kitten en ms polymeren.

 

 

Kitzeep kant & klaar

Kitzeep Gold Kant & Klaar is een universeel hulpmiddel bij het afstrijken en of gladstrijken van kitvoegen. Kitzeep Gold is PH-neutraal en veilig voor de gebruiker. Geeft geen vergeling of verkleuring van de afdichtingskitten. Daarnaast bevat de professionele Kitzeep Gold Kant & Klaar afwerkzeep geen geur- en kleurstoffen of siliconen. Biologisch afbreekbaar, kleurloos en geurloos.

 

Gebruiksaanwijzing Kitzeep kant & klaar

Kitzeep Gold Kant & Klaar is speciaal ontwikkeld voor het afstrijken en of gladstrijken van kitvoegen. Voor gebruik schudden of doorroeren.  De verdunde Kitzeep Gold Kant & Klaar zuinig aanbrengen op de aangebrachte kit met bijvoorbeeld een sprayfles of een schone zeepkwast. Daarna met bijvoorbeeld een afwerkhoutje de kit in de lengterichting over de kitvoeg strijken waarbij de kit tegen de voegflanken gedrukt wordt. Na gebruik de naastgelegen ondergronden reinigen en / of na te spoelen met schoon water om eventuele spoorvorming te voorkomen. Vanwege het grote aantal toepassingen vóóraf de Kitzeep Gold Kant & Klaar testen op de ondergrond en in de praktijk te toetsen. Bent u opzoek naar een grotere verpakking Kitzeep? Dat kan, bekijk hier ons assortiment.

 

Kitzeep kant & klaar kopen bij Kitzeep.nl

 

Wilt uw de Kitzeep bestellen of andere Kitzeep producten? Dan ben uw bij Kitzeep.nl aan het juiste adres! Mits op voorraad, versturen wij de artikelen die u op werkdagen voor 16.00 uur bestelt, dezelfde dag nog. U heeft uw bestelling veelal de volgende werkdag in huis. Voor België of Luxemburg geldt veelal een extra werkdag. De genoemde levertijden zijn indicatief. Mocht een artikel onverhoopt niet voorradig zijn, dan laten wij u dat weten per e-mail en bedraagt de levertijd 1 tot 3 weken.  

 

Vragen over Kitzeep kant & klaar?

Heeft u nog vragen over de Kitzeep kant & klaar? Dan staat ons team graag voor u klaar. Wij zijn op werkdagen van 8:00 uur tot 16:30 uur bereikbaar. Wilt u vrijblijvend kennismaken met Kitzeep? Bestel dan een gratis proefmonster door contact met ons op te nemen.