Kitzeep High Sensitive

Kitzeep heeft al ruim 40 jaar ervaring in het aanbrengen van kitvoegen en afdichtingstechniek. Door onze ruime ervaring hebben wij sinds kort een uniek product ontwikkeld en op de markt gebracht onder de naam KITZEEP GOLD HS (high sensitive). Kitzeep heeft diverse onderzoeken gedaan naar de samenstelling en werking van verschillende kitzeep. Zo hebben we een nieuwe unieke kitzeep ontwikkeld ook wel genoemd kitafgladmiddel of kitafgladzeep. Deze specifieke kitzeep is bedoeld voor het afstrijken of afmessen van alle soorten kitvoegen zoals siliconen, pu kitten en ms polymeren. deze HS (high sensitive) uitvoering is speciaal gemaakt voor gevoelige handen.

 

 

Kitzeep High Sensitive

Bent u opzoek naar Kitzeep voor de gevoelige huid? Dan bent uw bij Kitzeep.nl aan het juiste adres! De veiligste en beste afwerkzeep voor de professionele kitverwerker. Deze Highly Sensitive versie bevat extra bestanddelen voor de gevoelige huid. Bestel vandaag nog bij Kitzeep.nl

 

Waarom Kitzeep High Sensitive?

Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Kitzeep High Sensitive. Heeft u een gevoelige huid en wenst u milieuvriendelijker te gaan kitten? Dan hebben wij de juiste producten voor u in ons assortiment. De veiligste en beste afwerkzeep voor de professionele kitverwerker. Deze Highly Sensitive versie bevat extra bestanddelen voor de gevoelige huid. Geschikt voor het glad afwerken van kitten. Geconcentreerde neutrale en reukarme kitzeep zonder parfum, kleurstoffen en alkalische ontvetters. Bevat huidbeschermers. De pH waarde is 7. Na verdunning is het product veilig te gebruiken.

 

De voordelen van Kitzeep High Sensitive

 • Kitzeep High Sensitive heeft een professionele kwaliteit
 • Kitzeep is niet agressief voor de huid én voor de kit.
 • Kitzeep geeft geen vergeling of verkleuring van de kit.
 • Kitzeep is biologisch afbreekbaar
 • Kitzeep is universeel toepasbaar voor alle soorten kitten.
 • Kitzeep heeft geen etsende werking.
 • Kitzeep is zeer zuinig in gebruik (1:30).
 • Bevat geen geurstoffen, kleurstoffen of siliconen.

 

Assortiment Kitzeep

 • Kitzeep Gold: concentraat afwerkzeep voor professioneel gebruik.
 • Kitzeep Kant en Klaar: direct gebruiksklare kitzeep voor particulier gebruik.
 • Kitzeep Highly Sensitive: De veiligste en beste afwerkzeep voor de professionele kitverwerker. Deze Highly Sensitive versie bevat extra bestanddelen voor de gevoelige huid.

Kitzeep is beschikbaar in een 1 liter fles, 5, 10, 20 en 60 liter jerrycans. Met een mengverhouding van 1 op 30 is Kitzeep zeer zuinig in gebruik.

 

Kitzeep Private Label

Wenst u professionele kitzeep als eigen label te laten produceren? Dat is vanaf heden mogelijk. Wij bieden u de mogelijkheid om onze unieke kitzeep op de markt te brengen onder de naam van uw bedrijf of merknaam. Het voordeel voor u is de grote kostenbesparing die u hiermee heeft. Wij verzorgen voor u een op maat gemaakt product met uw eigen private label en regelen voor u de logistieke zaken. Tevens kunt u hiermee  aan uw klanten aanbieden en daarmee onderscheidt u zich van de concurrentie.

Neem contact met ons op voor meer informatie en de tarieven.

 

Kitzeep High Sensitive aankopen bij Kitzeep.nl

Wilt uw de Kitzeep High Sensitive bestellen of andere Kitzeep producten? Dan ben uw bij Kitzeep.nl aan het juiste adres! Mits op voorraad, versturen wij de artikelen die u op werkdagen voor 16.00 uur bestelt, dezelfde dag nog. U heeft uw bestelling veelal de volgende werkdag in huis. Voor België of Luxemburg geldt veelal een extra werkdag. De genoemde levertijden zijn indicatief. Mocht een artikel onverhoopt niet voorradig zijn, dan laten wij u dat weten per e-mail en bedraagt de levertijd 1 tot weken.  

 

Vragen over Kitzeep High Sensitive

Heeft u nog vragen over de Kitzeep High Sensitive of over andere Kitzeep producten? Dan staat ons team graag voor u klaar. Wij zijn op werkdagen van 8:00 uur tot 16:30 uur bereikbaar. Wilt u vrijblijvend kennismaken met Kitzeep? Bestel dan een gratis proefmonster door contact met ons op te nemen.