Verzenden & retourneren

Bestelt u voor 23.59 op een particulier adres dan heeft u de bestelling de volgende dag al in huis (mits op voorraad). Artikelen voor zakelijke adressen die besteld zijn voor 16.00 uur versturen wij de zelfde nog. U heeft uw bestelling veelal de volgende werkdag in huis. Voor België geldt veelal een extra werkdag. De genoemde levertijden zijn indicatief. Mocht een artikel onverhoopt niet voorradig zijn, dan laten wij u dat weten per e-mail en bedraagt de levertijd 3 tot 5 werkdagen.

 

Verzendkosten

Voor Nederland bedragen de verzendkosten € 4,95 excl. btw per bestelling. Voor België bedragen de verzendkosten € 7,95 per bestelling. Voor extra diensten, zoals een avondlevering, geldt een meerprijs. Die vermelden wij tijdens het afrekenen. Bestelt u voor meer dan 249 euro exclusief btw? Dan betaalt u geen verzendkosten! 

 

Leverpogingen en avondbezorging

Is er niemand aanwezig op het afleveradres tijdens de bezorging? Dan bezorgt de chauffeur het pakket bij de buren (particuliere bestellingen) of volgt er een tweede afleverpoging op de volgende werkdag (bij zakelijke bestellingen). Het is nu ook mogelijk om uw bestelling 's avonds (tussen 17.00 en 21.00 uur) te laten bezorgen. Wenst u hier van gebruik te maken? Dan kunt u deze verzendoptie selecteren tijdens het afrekenen.

 

Uw bestelling retourneren of herroepen

Als consument kunt u tot 14 dagen na ontvangst de gehele bestelling zonder opgave van reden annuleren. Wilt u de bestelling annuleren en de bestelling retourneren? Gebruik hiervoor het onderstaande Modelformulier voor herroeping. Het formulier kunt u mailen naar [email protected] Nadat u het Modelformulier voor herroeping heeft gemaild, heeft u als consument vervolgens 14 dagen de tijd om uw bestelling te retourneren. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, komen de kosten van terugzending voor uw rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren, het modelformulier voor herroeping en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Kitzeep.nl geretourneerd moeten worden.


Modelformulier voor herroeping

(alleen invullen indien u de overeenkomst wilt herroepen)

Aan: [ naam ondernemer]

[ geografisch adres ondernemer]

[ faxnummer ondernemer, indien beschikbaar]

[ e-mailadres of elektronisch adres van ondernemer] 

Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende

de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]*

de levering van de volgende digitale inhoud: [aanduiding digitale inhoud]*

de verrichting van de volgende dienst: [aanduiding dienst]*,

herroept/herroepen*

Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]  

[Naam consumenten(en)]

[Adres consument(en)]

[Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.

 

Uw retour aanmelden

Meld vervolgens uw retour aan via [email protected] en stuur het pakket naar ons toe. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.