Kitzeep Gold

Kitzeep heeft al ruim 40 jaar ervaring in het aanbrengen van kitvoegen en afdichtingstechniek. Door onze ruime ervaring hebben wij sinds kort een uniek product ontwikkeld en op de markt gebracht onder de naam Kitzeep Gold. Kitzeep heeft diverse onderzoeken gedaan naar de samenstelling en werking van verschillende kitzeep. Zo hebben we een nieuwe unieke kitzeep ontwikkeld ook wel genoemd kitafgladmiddel of kitafgladzeep. Deze specifieke kitzeep is bedoeld voor het afstrijken of afmessen van alle soorten kitvoegen zoals siliconen, pu kitten en ms polymeren.

Kitzeep Gold

Bent u opzoek naar een juiste Kitzeep voor uw kit klus? Dan bent u bij Kitzeep.nl aan het juiste adres! Wist je dat Kitzeep.nl kitzeep heeft voor de gevoelige huid? Bestel daarom vandaag nog bij Kitzeep.nl. 

 

Waarom Kitzeep Gold?

Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Kitzeep Gold. Heeft u een gevoelige huid en wenst u milieuvriendelijker te gaan kitten? Dan hebben wij de juiste producten voor u in ons assortiment. Kitzeep is een pH-neutrale afwerkzeep van professionele kwaliteit speciaal ontwikkeld voor kitters en verwerkers. U kunt Kitzeep toepassen voor het afstrijken en afmessen van alle soorten kit zoals siliconen, pu en ms polymeren. Ook bij het afdichten van natuurstenen projecten is de Kitzeep zeer geschikt. 

 

De voordelen van Kitzeep Gold

 • Kitzeep Gold heeft een professionele kwaliteit
 • Kitzeep is niet agressief voor de huid én voor de kit.
 • Kitzeep geeft geen vergeling of verkleuring van de kit.
 • Kitzeep is biologisch afbreekbaar
 • Kitzeep is universeel toepasbaar voor alle soorten kitten.
 • Kitzeep heeft geen etsende werking.
 • Kitzeep is zeer zuinig in gebruik (1:30).
 • Bevat geen geurstoffen, kleurstoffen of siliconen.

 

Assortiment Kitzeep

 • Kitzeep Gold: concentraat afwerkzeep voor professioneel gebruik.
 • Kitzeep Kant en Klaar: direct gebruiksklare kitzeep voor particulier gebruik.
 • Kitzeep Highly Sensitive: De veiligste en beste afwerkzeep voor de professionele kitverwerker. Deze Highly Sensitive versie bevat extra bestanddelen voor de gevoelige huid.

Kitzeep is beschikbaar in een 1 liter fles, 5, 10, 20 en 60 liter jerrycans. Met een mengverhouding van 1 op 30 is Kitzeep zeer zuinig in gebruik.

 

Kitzeep Private Label

Wenst u professionele kitzeep als eigen label te laten produceren? Dat is vanaf heden mogelijk. Wij bieden u de mogelijkheid om onze unieke kitzeep op de markt te brengen onder de naam van uw bedrijf of merknaam. Het voordeel voor u is de grote kostenbesparing die u hiermee heeft. Wij verzorgen voor u een op maat gemaakt product met uw eigen private label en regelen voor u de logistieke zaken. Tevens kunt u hiermee  aan uw klanten aanbieden en daarmee onderscheidt u zich van de concurrentie.

Neem contact met ons op voor meer informatie en de tarieven.

 

Kitzeep Gold aankopen bij Kitzeep.nl

Wilt uw de Kitzeep Gold bestellen of andere Kitzeep producten? Dan ben uw bij Kitzeep.nl aan het juiste adres! Mits op voorraad, versturen wij de artikelen die u op werkdagen voor 16.00 uur bestelt, dezelfde dag nog. U heeft uw bestelling veelal de volgende werkdag in huis. Voor België of Luxemburg geldt veelal een extra werkdag. De genoemde levertijden zijn indicatief. Mocht een artikel onverhoopt niet voorradig zijn, dan laten wij u dat weten per e-mail en bedraagt de levertijd 1 tot 3 weken.  

 

Vragen over Kitzeep Gold?

Heeft u nog vragen over de Kitzeep Gold? Dan staat ons team graag voor u klaar. Wij zijn op werkdagen van 8:00 uur tot 16:30 uur bereikbaar. Wilt u vrijblijvend kennismaken met Kitzeep? Bestel dan een gratis proefmonster door contact met ons op te nemen.