Kitzeep

Bent u opzoek naar een groothandel met een professioneel assortiment aan Kitzeep? Dan bent u bij Kitzeep.nl aan het juiste adres. De afwerkzepen van Kitzeep zijn speciaal ontwikkeld voor kitters en verwerkers die hoge eisen stellen aan hun materialen. Wij hebben Kitzeep op de markt gebracht als milieuvriendelijke, pH-neutraal kitzeep met de hoogste kwaliteit.

 

 

Het grote voordeel van Kitzeep.nl

Waarom Kitzeep kopen bij Kitzeep.nl? Dat vertellen wij u natuurlijk maar al te graag. Naast dat wij een compleet assortiment Kitzeep aanbieden kunnen wij u ook de mogelijkheid aanbieden om onze unieke kitzeep op de markt te brengen onder de naam van uw bedrijf of merknaam. Het voordeel voor u is de grote kostenbesparing die u hiermee heeft. Wij verzorgen voor u een op maat gemaakt product met uw eigen private label en regelen voor u de logistieke zaken. Tevens kunt u hiermee  aan uw klanten aanbieden en daarmee onderscheidt u zich van de concurrentie.

Neem contact met ons op voor meer informatie en de tarieven.

 

Alles over Kitzeep en finishers

Het strak en mooi afmessen van een kitvoeg is een nauwkeurig klusje. Na het aanbrengen van de kitlaag is het tijd om de kitvoeg glad af te strijken, met behulp van onze kitzeep kunt uw de kitlaag glad afstrijken. Spuit de aanhechtingen eerst in met wat finisher, Wij adviseren voor gevoelige huid de Kitzeep High Sensitive. Vervolgens kunt u een kitspatel of plaatje gebruiken voor het afmessen van de kitlaag. Maak eerst het afwerkgereedschap nat in een emmer met kitzeep en plaats de kitspatel haaks op de tegels, tegen de kit aan. Om de kitvoeg glad te strijken begint u van boven naar beneden om de overbodige kitresten te verwijderen. Het is van belang om altijd van onderuit te beginnen, omdat anders wordt de ondergrond nat van het naar beneden lopend water en zal de kitvoeg niet goed aan de ondergrond gaan hechten. Voor de zekerheid kunt u altijd nog even een keer met de vinger er over heen strijken voor het mooiste eind resultaat.

 

Direct Kitzeep online bestellen

Wilt uw Kitzeep bestellen? Uiteraard kunt u Kitzeep gemakkelijk online bestellen via onze webshop. Mits op voorraad, versturen wij de artikelen die u op werkdagen voor 16.00 uur bestelt, dezelfde dag nog. U heeft uw bestelling veelal de volgende werkdag in huis. Voor België of Luxemburg geldt veelal een extra werkdag. De genoemde levertijden zijn indicatief. Mocht een artikel onverhoopt niet voorradig zijn, dan laten wij u dat weten per e-mail en bedraagt de levertijd 1 tot 3 weken.  

 

Vragen over Kitzeep?

Heeft u nog vragen over de kitzeep? Dan staat ons team graag voor u klaar. Wij zijn op werkdagen van 8:00 uur tot 16:30 uur bereikbaar.